Actes

1 febrer 2019

Projecció del documental “Fusells o pintades”

Us proposem una nova activitat relacionada amb el poble sahrauí, la projeccció del documental “Fusells o Pintades, la lluita no violenta del Sàhara Occidental del director Jordi Oriola Folch.

El sahrauís fa 40 anys que esperen el referèndum promès per l’ONU que els hauria de permetre autodeterminar-se i acabar amb l’ocupació del Sàhara Occidental per part del Marroc. Tant de temps d’espera ha fet que la majoria de sahrauís vulguin tornar a la guerra per sortir de l’embarrancament. No obstant això, els activistes de la no-violència defensen que, amb la lluita no violenta, estan portant el Marroc a una posició insostenible avui dia.

Per als activistes no violents, l’acció no violenta que estan portant a terme els sahrauís fa que la lluita d’aquest poble formi part del món nou que ve i que estiguin construint una societat sana i fonamentada en els drets humans. Enmig d’aquest debat, els periodistes activistes de l’Equip Mèdia intenten explicar al món els abusos que pateixen els sahrauís als Territoris Ocupats i ens faran de fil conductor del documental.

Aquesta és la sinopsis d’aquest documental que portem a la Sala d’actes de la Biblioteca de Caldes de Montbui, el proper Divendres, 1 de febrer de 2019, a les 19:00.

Web relacionada: http://www.transformafilms.org/?q=node/158
 

 

Lloc: Biblioteca de Caldes de Montbui - Carrer de Santa Teresa, 3 - 5 - Caldes de Montbui

Horari: 19:00

Organitzador: Caldes Solidària

Preu: Entrada lliure