Actes

12 octubre 2018

Musical solidari “El viatge d’en Prim”

El musical és un projecte de cocreació en què hi han pres part una vintena entitats de Caldes i hi participaran hi participaran uns 300 voluntaris entre actors, cantaires, músics, ballarins, dissenyadors, regidors, tècnics de so i llums, etc.

El projecte té un component solidari i destinarà la recaptació, mitjançant taquilla inversa, al projecte educatiu i de cooperació al desenvolupament de Caldes Solidària, el Centre Catalunya – Mampatim, al Senegal. Tota la informació del projecte la trobareu a l’apartat específic d’aquesta web (premeu a sobre) i al blog de Caldes Solidària (entrades des de l’agost en endavant).

Podeu ampliar el detall descriptiu del musical  a la nota de premsa.

“El viatge d’en Prim” és un musical teatralitzat per a 5 actors, 5 cors d’adults, 3 cors infantils, orquestra, grup de combo i 3 grups de dansa.

En Prim és un titella molt simpàtic i eixerit … però sabeu què? Un dia es va adonar que va néixer sense orelles i no hi podia sentir. Va conèixer un nen atrevit i valent amb qui varen decidir emprendre un viatge per tot el món per conèixer les cançons d’arreu. Acompanyats de l’avi Galadric i l’ocell amic, iniciaren una aventura trepidant plena de personatges, cançons, humor, danses i màgia en un format de musical participatiu.

Dirigit a totes les edats, musical participatiu inèdit interpretat per corals, escoles, orquestres, teatres, grups de dansa i entitats de Caldes.

 

Lloc: Envelat de Festa Major - Aparcament de l'Estació - Caldes de Montbui

Horari: 18:00

Organitzador: Ampa El Calderí - Coral El Calderí

Preu: Entrada lliure - recaptació solidària voluntària

Document: Nota de premsa del Musical (1023.20 kb)