Actes

18 novembre 2017

Concentració de patinets solidària

La Plataforma SOM Escola Pública de Caldes de Montbui que agrupa les AMPES de l’Escola Montbui, Escola Farell, Escola el Calderí, Escola Bressol la Lluna i Escola Bressol Gegant del Pi, organitza  de nou el proper dissabte 18 de novembre una concentració de patinets amb finalitat solidària els guanys de la qual els destinaran al projecte STEM-up! que aquest any la nostra associació ha endegat amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’Association Education Solidaire (AES) com a contrapart al Senegal.

Aquesta serà la 3a edició d’aquesta concentració i portarà la següent agenda:

-10:30: Presentació i Inici de Patinada
-11:30: Taller de Valors
-12:00: Xocolatada Solidària
-12:15: Parlaments
-13:00: Cloenda

“L’EDUCACIÓ ÉS L’AUTÈNTICA REVOLUCIÓ”

Estem molt agraïts a aquesta comunitat educativa de Caldes, a totes les famílies que promouen aquesta activitat alhora solidària i que contribuiran al projecte de cooperació per al desenvolupament de STEM-up! que vol treballar per millorar l’educació de poblacions desafavorides al Senegal. Amplieu la informació del projecte prement aquí.

La Plataforma SOM Escola Pública té per objectiu enfortir una comunitat educativa diversa i rica al voltant de les escoles públiques del poble. Al següent enllaç podeu conèixer una mica més la seva activitat:

Enllaç a SOM Escola Pública

Díptic informatiu de la Plataforma

 

Lloc: Plaça de Romà Martí - - Caldes de Montbui

Horari: 10:30 - 13:00

Organitzador: Plataforma SOM Escola Pública

Preu: Lliure