Actes

16 desembre 2016

Caldes Solidària: 25 anys treballant per un món més just

Caldes Solidària és una associació d’àmbit local que va néixer el 1991 amb la voluntat de fomentar activitats de cooperació per al desenvolupament a Caldes de Montbui.

Al llarg d’aquests anys s’ha portat a terme un extens treball que va des del suport a projectes de cooperació per al desenvolupament fins al treball d’acollida d’immigrants. En aquests 25 anys s’ha recolzat un nombre important de projectes de desenvolupament en diferents països del món, des de El Salvador fins al Senegal; s’ha participat en múltiples campanyes humanitàries i d’emergència, des del poble sahrauí fins als campaments de refugiats al Líban i Jordània; es va aconseguir que la cooperació per al desenvolupament formes part del treball propi de l’Ajuntament; s’han realitzat un gran nombre d’activitats de sensibilització; es van iniciar serveis com el d’acollida o d’alfabetització d’immigrants que posteriorment van ser absorbits pels serveis municipals. I un munt d’activitats més!
25 anys de treball amb la implicació intensa de moltes persones. 25 anys de treball d’encerts i errors. Es un bon moment per aturar-se, per revisar el passat, per pensar en el futur.

Els objectius inicials de Caldes Solidària segueixen tenint sentit, el treball per un món més just ha de seguir formant part de la vida de la nostra vila.

El 16 de desembre volem reunir-nos el màxim nombre de les persones que hem treballat a Caldes Solidària durant 25 anys, volem reunir-nos amb els que encara no ho han fet i senten la necessitat de treballar per un món més just i alhora tenen ganes d’impulsar el compromís de la nostra vila. Alguns dels protagonistes d’aquesta història ens l’explicaran, i conjuntament ens plantejarem com han de començar a ser els propers 25 anys de Caldes Solidària.

161216 cartell biblio trobada 25 anys

Lloc: Biblioteca de Caldes de Montbui - Carrer Santa Teresa 3-5 - Caldes de Montbui

Horari: 19:00 a 21:00

Organitzador: Associació Caldes Solidària

Preu: Entrada lliure